Övergiven programvara!

Det sker inte längre någon utveckling av denna app och appen har tagits bort från Google Play. Förklaring finns här. Telenor Kontant Widget

Telenor Kontant widget till Android

Detta program är användbart för ägare till mobiltelefoner med Android OS som har svenskt kontantkort hos Telenor. Programmet körs som en widget i bakgrunden och visar aktuellt saldo på kontantkortet.

Telenor Kontant är en abbonemangsform som passar Android-ägare som inte ringer så mycket då man som tillägstjänst kan få internetaccess till en låg fast kostnad. Applikation för inställningar

Inställningar

Inställningar Innan denna widget blir användbar måste några inställningar göras. Inställningarna nås via applikationen "Telenor kontant" i programmenyn.

Mina sidor

Programmet hämtar saldot från Mina sidor hos Telenor. Därför är programmet bara användbart om man har registrerat sig på Mina sidor.

Inloggingsuppgifterna (telefonnummer och lösenord) till Mina sidor matas in i programmets inställningar. Det finns även inställningar för hur ofta programmet skall kontrollera aktuellt saldo och vad som skall hända då man klickar på programmets widget. Applikation för inställningar

Widget i bakgrunden

Då inställningarna sparas visas saldot som hastigast, men programmet blir inte riktigt användbart förren dess widget placerats i telefonens bakgrund.

För att få fram programmets widget så att det syns på skärmen görs ett lång-klick i skärmens bakgrund för att få fram menyn "Add to Home screen". I denna meny väljs "Widgets". Applikation för inställningar I menyn "Choose widget" som då kommer fram väljs "Telenor kontant".

Installation

Enklast installeras programmet från Android market. Det är även möjligt att tanka hem en .apk-fil från SourceForge.

GPL-licens

Programmet är fritt att använda enligt GNU General Public License version 3. Källkoden finns tillgänglig på SourceForge. Stabila releaser släpps som såväl källkod som android-paket i Filarkivet på SourceForge, källkoden till senaste utvecklingsversion finns alltid tillgänglig via cvs.

Kontakt

Bug-rapporter och önskemål om nya finesser eller support lämnas enklast på SourceForge.
Last modified: Sat Mar 18 23:23:19 CET 2017